Услуги

Какво правя?

Вярвам, че приказността е основен компонент в разгръщането на всяка лична или професионална история. Всичко, което се проявява тук първо се ражда във въобрацението, аз успявам да съчетая всичко – да творя различни светове и да помагам на хората да чуят своята лична приказка и приказката на своя бранд.

Създаване на уникални електронни книги за компании

Всяка фирма се нуждае от персонализирана електронна книга за бизнеса и индустрията си. Става все по-важно да информирате своите потребители за услугите и продуктите си. Необходимо е да им покажете защо трябва да изберат именно Вас. Креативният подход работи безупречно. С помощта на собствена електронна книга, от която те ще научат всичко за Вас и вашата индустрия, вие ще предадете не само най-важното послание – да изберат именно Вашите продукти и услуги, но и ще получат безценна информация. Книгата ще бъде увлекателна, информативна и максимално лесна за разбиране.
 
Вашата електронна книга може да бъде от 15 до 35 страници, но ще съдържа всичко, което искате да споделите с Вашите клиенти. Те ще я прочетат с лекота, а Вие ще се сдобиете с много повече клиенти и ще увеличите Вашите продажби.

Персонализирани консултации по сторителинг за бизнес

Сторителингът става все по-важна част от бизнеса. Хората искат да се чувстват част от общността, да имат принос към дадена кауза и да бъдат
значими. Повечето каузи имат нужда от сторителинг. Making a difference е основно мото от десетилетия в западните страни и всеки ваш клиент може да се чувства специален, ако участва в епичната история на вашия бизнес.
 
Само с 4 консултации по сторителинг Вие ще имате собствен изграден стил на писане за вашия бизнес. Ще видите своя бизнес като супергерой и ще можете сами да откриете трите му най-силни страни – вълшебните му сили, а ефективните му уникални преимущества ще бъдат магическите му инструменти – част от костюма на Вашия супер герой.

Курс по копирайтинг и сторителинг - бустер на дигиталното ви присъствие

Как да напишете завладяващ текст за вашия уебсайт? Как да вдъхнете живот на своите продуктови описания и да разкажете незабравимата история на вашия бизнес? Как да накарате хората да станат част от нещо голямо – от вашата собствена общност? С курса по копирайтинг и сторителинг ще научите как да имплементирате мощни техники, които да ви помогнат при изграждането на ефективна контент стратегия. Ще създадете Ваш уникален и разпознаваем стил на писане, който да бъде ефективен при продажбите.
 
На курса ще научите какво е “Ton of voice “(TOV) и нови НЛП техники при писане на статии или лендинг страници. Гост лектори от курса ще Ви
предоставят и креативни начини, чрез които да изградите своя уникален имидж в социалните мрежи и да научите как да създадете красив флоу UX/UI дизайн – създаден специално за интуитивно потребителско пътуване (customer journey).

Индивидуални консултации по сторителинг за личностно развитие

Всичко, което преживяваме е низ от истории. Архетипите на тези истории и героите в нея могат да бъдат асоциирани с приказките. Елементи от
приказният свят се претворяват и в реалния. Не е случайно, че ние сме пристранени към приказките и филмите. Всички ние от деца обичаме да гледаме постановки, да слушаме подкасти с интересни истории, да ходим на кино или на театър и дори предпочитаме песни, които разказват някаква история или имат елемент на приказност.
 
Това вълшебство на приказност и сторителинг, макар и потънало в един по-дълбок пласт на несъзнаваното, продължава да работи безотказно във всички аспекти на живота ни. Само с няколко консултации ще станете мастъри на сторителинга и ще можете да подобрите личното си състояние, да се развиете, да откриете онова, което е точно за вас – а именно вашето призвание. Ще подобрите личните си взаимоотношения на работното място и вкъщи, а също така и ще получите изненади в живота, които не сте очаквали.

Блог