Книги

„Приказни пиеси I”

„Приказни пиеси I” е сборик с детски пиеси в рими по приказки на Шарл Перо. Te са написани така, че децата да се потопят в магията на приказките, да се превъплътят в любимите си герои, за да се запознаят с едно от най-прекрасните вълшебства на света – театъра. Възрастните също ще имат възможността да се върнат в детството си и да си спомнят своите приказни приятели, а защо не и своята истинска същност.

Сборникът включва пиесите „Моя Пепеляшке”, „Котаракът в чизми”, „Червената шапчица”, „Снежанка” и „Спящата красавица”.

Цена: 16 лв.

„Легенда за Коледа”

„Легенда за Коледа” e пиеса в рими за деца, написана от Ами Тола по идея на Стоян Борисов. В нея Ви очаква една забавна история за Дядо Коледа и вълшебния огън, който получава от мистериозен гост. Той бива откраснат от Ледената кралица, но помощниците на Дядо Коледа – джуджетата успяват да се преборят с нея и нейните слуги – троловете и да си го върнат. Джуджетата на Дядо Коледа са всъщност познати герои от други приказки, тъй като превъплъщението не е чуждо на магическите същества. Можете ли да познаете кои са те?

Цена: 10 лв.

„Гледай си работата”

Тази книга е едно забавно четиво, за хора, които са решили да работят на свободна практика. С помощта на хумора „Гледай си работата” дава реални съвети за тези, които търсят алтернативни източници на печалба, занимавайки се с това, което наистина обичат да правят.

В информационната ера светът минава през едно преструктуриране, което хората обичат да наричат „световна криза”. Всъщност кризи винаги е имало и ще има – те съпътстват преходите, през които минава човечеството.

Този наръчник ни учи да гледаме и да подхождаме към нещата по един по-различен и по-модерен начин, както и да извлечем максимална полза от завареното положение. Тази интересна и забавна книга ни учи, че всъщност няма нищо по-хубаво от това да си гледаме работата.

Цена: 12 лв.

„Заблудения завоевател”

Здравейте и добре дошли на Замаяната планета – светът на абсурдите!
Ваши водачи в предстоящото пътешествие към вас самите и други новости ще бъдат Безименния странник и Заблудения завоевател.

Не се търсете. В необятната всеобхватностняма как да се видите, защото няма лампи. Спокойно, Заблудения завоевател ще ви покаже, че винаги сте знаели кои сте и какво правите със себе си. Не е необходимо да сте видими, за да съзнавате.

Вече не сте там където сте се оставили за последно. Приятно пътуване!

Цена: 16 лв.

„Катарзис I”

„Катарзис I” е сборник с пиеси, които са вдъхновени от живота, смъртта и магията на непознатото. Според авторът катарзисът настъпва тогава, когато егото изчезва, а с него и способността ни да осъждаме чуждата гледна точка. Именно в такова състояние са писани тези пиеси, а автентичността на героите е безспорна, защото всеки един от тях разкрива себе си и своята истина.

Това, което ви предстои да прочетете, ще ви разсмее, но и ще ви накара да се замислите. В тези пиеси, ще видите себе си заедно с всичко, което обичате и презирате. Ще разберете много както за вас самите, така и за хората и света като цяло. Кой знае, може дори да достигнете и до заключението, че те са едно и също нещо…

Цена: 15 лв.

Услуги