Перфектна първа среща= по-безтрусна връзка

\"ami-tola-writerВсички мъже се питат какво искаме ние жените. Измислят се всевъзможни курсове за донжуановци, „библии“ с правила за сваляне, pickup форуми и какво ли не, сякаш ние сме някакво хаотично движещо се НЛО.  Аз като жена и като писател, мисля че ще успея да ви дам възможно най-полезната информация за това какво иска жената днес и какво може да поиска утре и, всъщност, колко е лесно да бъдем удовлетворени ние жените.

Истината е, че ние жените ви нямаме доверие. Нямаме ви, защото ви виждаме как се заглеждате похотливо към всеки по-разголен полу-идентифициран женски обект на обществено място. Целувката по бузата след това не ни гарантира, че сте искрени с нас и че обичате,  и харесвате само нас.

Нямаме ви доверие, защото често ни сваляте звезди и ни карате да се чувстваме единствени, а делата ви после не показват пълна отдаденост към  нас. Често имате голяма емоционална връзка с приятелите и семейството си и не желаете ние да станем част от тази среда. Затова ние жените сме си изградили защитен механизъм. Макар и да звучи леко осъдително и гневно, тази статия е до голяма степен апел към вас, да разберете как се чувстваме ние.

Перфектната първа среща за нас е романтиката на N-та степен. Тя включва резервация в ресторант, а не просто да ни заведете на близката дюнерджийница преди дискотеката, в която сте решил да търсите друго завоевание. Вино, свещи и красив залез на усамотено място – това определено най-много допада на жените… На по бира и на мач можете да заведете авера или плоската колежка от университета с мустаците и адамовата ябълка. Дамите заслужават романтика!

Противно на очакванията ви, ние сме самостоятелни и свободолюбиви жени, дори бихме ви предложили да си поделим сметката. Разбира се, на второто ни настояване да платим трябва твърдо да заявите, че вие ще оправите сметката, в противен случай ще имате минус в нашия “pro-con list” (списък с плюсове и минуси, които можем да си пишем на ум или на листче). Смисълът на това е, че в нашият мозък е заложено, да търсим сигурност и опека от вас. Може да не се налага да ни издържате, но да знаем, че можем винаги да разчитаме на вас.

Целувката на края на вечерта може да бъде и по бузата, това зависи от това ние в какво настроение сме, не толкова от вашето представяне през вечерта.

Почти всички жени ( не казвам всички) се впечатляват повече от вашата всеотдайност и отдаденост, отколкото от това с каква кола ще се явите на срещата.

Правим си изводите за вас, не от вашите приятели, а от това вие как се държите покрай тях с нас.  Ако се дърпате от нас, значи се срамувате от нашето присъствие и не се чувствате комфортно да бъдете с нас пред тях. Още един минус в нашият списък.

Макар и да ви казват, че трябва да бъдете себе си, за да впечатлите една жена, не вярвайте на тези думи, особено ако ви ги казва дългогодишния ви приятел, който не е излизал на среща с жена през последните 10 години. И не мислете, че на първата среща искаме да видим истинското ви аз. НЕ! Искаме да видим най-доброто от вас, за да можем след година две да имаме надежда, която да ни крепи, че това ви \“най-добро аз\“ може да се върне някога отново…

Тази статия бе написана за списание за жени и отхвърлена от собственикът на списанието – по обясними причини – собственикът е мъж. 

© Ами Тола

2013 г.

 

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *